Young Forever

Och så var en till helg avklarad, imorrn är det måndag igen o den älskade måndag kvällen väntar med fullt hus o bara massa stammisar som kommer o checkar in. Alltid trevligt, och nästa helg blir det att jobba med Fredrik i Nkpg, blir trevligt. Som vanligt! :)

Snart ska jag åka till Simone o mysa lite med lite film eller ngt. Känns som vi inte har setts på typ 100 år eller ngt, men är väl kanske lite mindre än en vecka kanske ;) hahah

Idag håller jag även tummarna för grabbarna i Cluben som måste vinna ikväll för att inte åka ur, och så hoppas jag att Engstrand står resten av allt spel vi har framför oss. Grymt duktig är han!

Nej nu blir det tv:n innan jag ska åka till Don Simon.

Over and out.

Remember Me

Förra söndagen var jag o Simone på bio, det blev Remember Me, väldigt bra, men väldigt oväntat slut. Chockerande, hade man inte alls räknat med faktiskt. Robert Pattinsson var med i den oxå.


I veckan så har det blivit dubbla pass o gästspel i hela lkpg. Så det var trevligt. Jobba på City o träffa Oscar och sen i onsdags så blev det Frimis och jobba med Anna. På frimis blev det att tampas med telefonsvar som inte förstod skånska och folk som ringde fel.

Nästa helg o påsk blir det att gästspela i Nkpg. Trevligt.

Men nu blir det att åka till Lkpg o jobba lite. Och ikväll kommer Sabine, så det blir trevligt, har inte träffat henne sen vi var ute med repan så det blir trevligt :)

Over and out.


Hit me with you best shot

Idag blev det att åka till US och kolla om jag kan ge blod, men de tyckte att jag skulle komma tillbaka om något eller några år, för mina blodkärl var för små.  Så får väl försöka igen..

Idag gick jag lite på stan för att leta efter en födelsedagspresent, och där sprang jag även på Linn o Robert och sen även Ida, så det var ju trevligt. Sen när jag kom hem blev det 1 timmes promenad i solskenet med Helen innan hon började jobba.

Och nu väntar jag på att Simone ska komma hit, så ska vi laga lite mat o flumma lite. Och så ska hon sova här ikväll också :)

Over and out.

Just fight for me

Igår var jag på body pump, inte lika jobbigt som förra gången, och inte lika mkt träningsvärk heller så det är ju skönt. Men idag är det power pilates så det ska bli härligt, sen ska jag spurta från world class till jobbet där vi har repa möte 25 minuter senare... Och bussen tar typ 19 minuter?!

Onsdag o torsdag är jag ledig, så då ska det väl bli att träffa simon någon av dagarna och höra alla smaskiga detaljer om henne o hennes boy. Kanske ska fika med Miska o Liza någon av dagarna också, mkt trevligt!

Nej nu blir det lite mer städning sen så blir det pilatesen..

Over and out.

Bubbel, frimis och Harry's

I torsdags var vi o bubblade på World Class sen gick vi o åt på Frimis o sen gick jag o Sabine vidare till Harry's :) Väldigt kul, men en del irriterande moment...

Förra helgen var det After Work på fredagen o trappan på lördagen.. VÄLDIGT KUL var det, så trappan blir det igen!

Fredag hela månan!

Inte så mkt cash kvar den här månaden men det går bra. Åkte hem till mamma o pappa i fredags o umgicks lite o sen hängde vi lite i Nkpg igår, innan jag var tvungen att åka till jobbet.. MYS!

Jobbat klart för denna helg, så 2 dagar kvar, sen ledig 2 dagar!

Over and out.

RSS 2.0