March On

Sommar,  sommar, sommar.. vart tog den vägen egentligen??

Snart blir man 2 decennium, herregud, om lika lång tid är jag 4 decennium! oj oj oj, börja med antiwrinkel cream snart..

Igår var vi på Smultronstället. Jag, Simone, Jojjo & Jimmyboy, sen efter det blev det vin o spel hemma hos J&J och där var även Erika med, trevligt var det, men oj oj oj så trött jag var idag kan jag säga..  Bra att man är bakis fast det var jag som var nykter.. hum?

Men nu blir det antagligen jobba i typ 1 ½ vecka i streck utan en enda ledig dag så bara att hålla ut o bita o ihop o tänka: PENGAR!! annars går det inte..


Have you ever been alone in a crowded room, when I'm here with you?

Helg!

Äntligen helg! Efter en fartfylld vecka på bokningen är jag äntligen ledig i 2 dagar, snacka om skönt, men det är jäkligt kul på bokningen. Förutom när folk behandlar en som att man är dum i huvet och upprepar att man är 2 vuxna och 3 barn typ 10 gånger. Men vad gör man inte.

I torsdags sov jag över hos Simone för att hennes päron var i Riga, så det var trevligt, vi köpte hem McDonalds och grejer och satt o kolla på 2½ män med Freddy.

Imorrn blir det bio med Simone o Johanna, det ska bli mysigt, bara vi tjejer! Vi ska titta på Harry Potter, och jag som hade tänkt hinna läsa den boken igen innan vi skulle se den, jag har kommit cirka 5 kapitel kanske.. men men jag kommer ju ihåg lite av boken iaf.

Och på måndag fyller mamma år, så det blir roligt, fast jag jobbar hela dagen, men de sa på bokningen att jag antagligen skulle kunna gå hem liite tidigare iaf. Skönt!

Sen ett dubbelt pass nästa vecka igen, jobba tills jag stupar är min melodi kan man säga!

Nu blir det att städa lite!

Over and out.

Nu får det vara nog!

Jag blir så himla trött på det här! Stena Line kan ju ta sig någonstans, inte nog med att de inte säger till gästerna vad det är för rum de ska få, utan de svarar inte när gästerna ringer o vill klaga. Danskarna fattar ju inget heller, för när man frågar om de vet om att de har ett rum med 1 enkelsäng och 2platser i en bäddsoffa så säger dom jaa men det vet vi redan. 5 minuter senare kommer dom tillbaka så kan de inte sova där. För dom har ju faktiskt beställt 1 doppelvaerelse!!!
Ge mig ett nytt jobb nu tack, jag pallar inte mer! Nu säger jag tack o hej till Scandic för alltid tror jag!

Jag vill ha dig för gamla tiders skull

Jag behöver dig mer än jag vill ha dig..

I helgen blir det Stockholm, blir roligt att träffa Patrik, Erika o deras danska kompisar och partaja lite, sen kan man ju hoppas att Erik följer med också! Men kommer bli lite spännande att bo 4 vuxna och 1 spädbarn i en 1:a en natt, men det funkar nog. Lite mer vin så hör man inte barnskriket som Erika sa! ;)

Men imorrn blir det mys med Simone o Jojjo, ska bli roligt att umgås lite, tjejgänget.

Men P&L var helt sjukt roligt kan jag säga! Förutom våra knarkargrannar kanske.. haha!

Ansökan till Ving skickade jag in förra veckan så nu blir det bara att vänta.. Håll tummarna för mig nu!!!!

Om du ville ha mig, så kan du få mig så lätt.

Over and out.

RSS 2.0