Sometimes a lesson learned, but sometimes it hurts..

Never mind, I'll find someone like you...

Åh jag får minst 5 dagar ledigt vid jul! Guud vad underbart det ska bli! Jag kommer hem igen till jul!

<3


It's closing time

Igår blev det AW med några kollegor på jobbet :) himla trevligt! Sen så kom Malin på att hon hade missat sin sista buss, så det fick bli en sleepover här oxå :) känns konstigt att hon ska sluta..

Nästa helg kommer Ida hit, då ska jag visa henne alla mysiga cafeer som jag sprang på idag, alltid roligt att hitta ngt nytt istan :)

Nu blir det sängen!

Btw kolla in på http://joshi.blogg.se


För allt vi drömde en gång

Kom hem för några timmar sen från Oslo :) har haft en jättehärlig helg! Man känner verkligen hur nära vänner är fast vi inte ses ofta! Och var skönt att ses rejält o man kom in på lite djupare grejer än när man tar en snabbfika :) så har varit supermysigt!

Nu blir det jobb!


Come what may

Veckan började inte så bra, men det ska sluta bättre än den började iaf...
I helgen blir det att åka till Sabine o det ska bli så himla roligt! Har aldrig varit i Oslo så det blir ju spännande oxå :) var nästan ett år sen vi sågs sist så det ska bli kul!

Jag hade ett samtal med mina chefer idag, var himla kul o måste få säga att jag är himla stolt oxå över mig själv! Är stolt över mig själv att jag tog steget att dra till kbh och jag är stolt över vilket bra jobb jag gör o stolt över att mina chefer tycker det oxå!

Alla har sina ups and downs men alla gör inte det bästa utav det utan hänger i det gamla o mår dåligt istället, o det valet kan man självklart göra men bli inte sur över när folk går vidare om man inte intresserar sig...


Godnatt världen!


<3


I see your true colours

Hösten är himla mysig, o det är härligt nu när det har blivit så kallt man inte klär på sig för mkt längre, är superjobbigt när man svettas ihjäl på väg till jobbet men dom dagarna är förhoppningsvis över nu! Idag blev det lite shopping på Lyngby storcenter :) himla bra shoppingcenter o ganska nära oxå.. Heeelt okej! Imorrn umgås med Malin, nu blir det tv...


Ont i nacken

Trött, ont i huvet o i nacken... Jag måste verkligen börja träna har jag kommit på, både för konditionen o för att gå ner i vikt, strama upp o tighta till som Lena säger...

Nästa helg blir det att åka till Oslo, ska bli superkul! :) umgås med Sabine en hel helg! Underbart! :) sen kommer snart Ida ner o sen kommer syster yster o sen är det typ jul... ;) nu blir det tv o soffan innan sängen!


RSS 2.0