Everything you want

Sydney, kanns som det bara ar en vanthall for mig innan jag maste bege mig till flygplatsen o aka hem till KALLA Sverige. Tyckte att det hade blivit kallt har i Sydney, men tydligen sa ar det ju annu kallare dar hemma :( Fast jag gar ju inte till ytterligheter som Sydneyborna, eftersom en del av dom gar i vinterjacka, skinnstovlar o halsduk. Halla! Ak till Europa sa far du veta vad kyla ar.

Men kanns helt okej att aka hem nu faktiskt, har sett allt jag vill se, kanske forutom Darwin & Broome, men det var ju pga askstormar som jag inte kunde aka dit for. Men nasta gang far jag aka dit.

Nar jag tanker tillbaka pa den har resan kommer jag tanka pa underbara Uluru (Ayers Rock), nar jag gick in i ett trad pa Fraser och var jatteradd for dingosarna, underbar snorkling i Whitsundays, monopolspelande en hel natt i Adelaide, alla partyn i Perth, och alla underbara manniskor jag har traffat. Kommer sakna det har landet nagot otroligt mkt, och det kanns trakigt att behova aka tillbaka till Sverige, men samtidigt kan jag inte vanta tills jag far se mamma o pappa pa Arlanda. Tills sondag nar jag ska traffa Simone forsta gangen pa 3 manader, tills jag far traffa mina systrar o mina underbara sma bebisar (Gustaf, Lilly, Muffin & Marang ;) ) haha tills jag far traffa Jossan igen och tills jag far traffa tjejerna pa jobbet som har varit mitt liv i nagra ar.
Kan knappt med ord beskriva hur mkt jag har saknat alla men har samtidigt varit skont att vara helt sjalv pa andra sidan jorden o bara klara mig sjalv, att inte ha ett jobb att ga till, att ta varje dag som den kommer och bara njuta! Och vet ni vad! Pasarna under mina ogon har forsvunnit, kanske pga att jag inte har behovt stressa pa 3 manader nar jag var van vid stress pa jobbet nastan varje dag. Jag ar en ny manniska samtidigt som jag bara ar en Deluxe version av mitt gamla jag. Den gamla Ida finns inte mer, nu far ni sta ut med den nya istallet!

So over and out


Sydney, igen..

Sen sist har jag hunnit med Cairns, skidiving, barriarrevet o Cape Tribulation, och nu ar jag tillbaka i Sydney igen.. Kanns liiite deprimerande att om bara 1,5 vecka sa ar jag ju hemma, FIXA var nu da! ;) Och fixa varme dar hemma o ge mig ett jobb ocksa, sa att min sugarmammy inte behover betala allt, men det vore helt okej eller hur Simone? ;) hahah

Skidiving, sa jaaakla underbart maste jag saga. Men jag var sa jakla radd att jag trodde jag skulle spy innan, men allt gick ju bra o jag overlevde ju o jadrans vilken kick det var. Jossan, vi far gora det nar jag kommer hem! :)

Har inte sett till mitt alterego Edna pa ett bra tag, men jag lovar att hon kommer fram iaf den 9 april nar vi har lite party for mig dar hemma ;) haha Edna har faktiskt inte varit framme helt sen i Perth, jo kanske lite pa Fraser Island nar jag gick in i ett trad, kanske dar da. Men ga in i ett trad var ju faktiskt inte mitt fel plus att det var ju kolsvart.. sa inte riktigt Edna dar va.. haha

Cape Trib, love it! Sa himla nice o jakligt harligt o snacka om att man inte riktigt kan fatta hur gammal den dar regnskogen ar, den aldsta som fortfarande vaxer i hela varlden.. en aning coolt sisadar.. Snygga bilder blev det o manga mygg bett. Och jag har ANTLIGEN sett min forsta vilda STOOORA krokodil, kandes en aning maktigt maste jag saga...

Nej nu blir det sova, ska vara fint vader imorrn sa blir nog Bondi imorrn, Blue Mountains fredag o Paddys market pa lordag, fullspackat schema om jag ska hinna med allt, plus sola lite extra mkt innan jag kommer hem ocksa.. ;)

Thank you and goodnight! Fran landet down under!

Whitsundays

Whitsundays var som att komma till paradiset! Bara ligga pa varan bat var hur underbart som helst, ligga dar o bara njuta av solen! :) O snorkla! UNDERBART! Snorklade med fiskar som var over 1 meter langa o stora, o mindre ocksa forstars.. O man kan knappast klaga nar man far ligga pa natet i baten o bara suga upp allt solsken!
Vi hade det superroligt o jag tror nog att jag har traffat vanner for livet bade pa Fraser o Whitsundays :) Harligt! Sa kan man ju bo gratis nar man aker runt i varlden sen ocksa, inte sa dumt! ;) haha

O alla kan vara lugna, har inte sett ngt som liknar en tsunami eller en cyklon eller ngt som skulle kunna skada mig, inte ens en manet fast det ar sasong for dom nu ;)

And it won't be long, won't be long..

8:e mars, jomenvisst tyckte nyss det var jul, men vad vet jag.. haha har skadat mig igen, kan jag ju beratta, ramlade nar jag var pa Fraser Island o skadade bada fotterna den har gangen istallet for bara en ta! haha vrickade den ena o skrapade upp lite pa den ena foten, o sen har jag visst sprackt lite hud under ena tan ocksa, underbart att jag kanske kommer hem i ett helt skick da, eller ngt! haha

Pa torsdag aker jag Whitsundays, hall tummarna for vackert vader nu! :)

Saknar Ela, Andy, Ingrid x2 o resten av folket fran Fraser.. underbara manniskor ju! Men far motas igen hemma i Europa istallet, eftersom alla bor dar... :)

Nu blir det ut i solen igen, inget regn idag an iaf.. ;)

RSS 2.0