Another one bites the dust.

I lördags blev det bowling med Nono, Max o lite mer folk, jäkligt roligt hade jag o Max iaf, det var länge sen jag skrattade så mycket. Tack för en trevlig kväll!

Igår hade jag konferensgenomgång med Anna, så idag ska jag jobba själv på konferensen. Det blir ju spännande.. Så idag jobbar jag 13-22.30, det blir en liten stund kan man säga..

Jag är lite sjuk också, så jag känner mig verkligen peppad för att jobba.


Ny vecka, nytt liv?

Denna vecka har jag inte bara hunnit med jobb, av 2 lediga dagar har jag varit en dag uppe i sthlm på intervju. Kändes bra, så hoppas på det. Men när jag tänker på sthlm tänker jag genast på Marcus som jag saknar något enormt, och även på Patrik o Erica som numera bor i Trondheim. Saknaden är obeskrivlig.

Ikväll blir det kanske Finspång för min del, får se lite om jag orkar, har kännt mig lite krasslig de senaste dagarna. Men jag åker nog dit om Max ska dit, annars känner jag typ ingen..

Igår var Simone på Håkan, jag är något avundsjuk!! "Så många broar jag bränt, men ingen tog mig riktigt över, nej." Kärlek till den mannen som skriver sjukt bra texter.

9:e är jag bjuden på 20 års party så har fixat ledigt så det blir roligt. Har ju inte träffat födelsedagsbarnet sen vi tog studenten ungefär..

Känner att jag behöver lite miljöombyte snart, något jobb utomlands eller någon helt annanstans vore inte helt fel, bara för att komma ifrån allt.

På fredag kommer Simone hem, det blir vääldigt roligt, hon har varit borta en månad då. Så det blir skönt att hon kommer hem, och lagom till Elitserien också! Men det börjar redan på måndag, och jag har ingen att gå med på matchen mot HV, men Sabine på jobbet kanske var ledig så då ska vi gå.

Men nu blir det lite mera jobb, i tätorten på en slätt.

Over and out.

Jag får lixom ingen ordning på mitt liv.

Söndag, på tisdag är det jobba igen, pepp? Nja.. jobbar inte med Helen på cirka 2 veckor..

Imorrn kommer mamma o pappa hem. Jag saknar dom, så imorrn ska jag fixa o dona här hemma så de blir glada när de kommer hem. Blir ju spännande imorgon också, E & P ska ju komma hit..

Jag är så sugen på att åka till Köpenhamn, saknar verkligen den där stan, när jag väl kommer dit så vill jag ju aldrig åka hem.

Kom hem Simone, läänge sen du åkte härifrån, men bara 2 veckor sen kommer du hem.. :)

Nu blir det tv o film för resten av kvällen.

Over and out.

Det känns bra nu,

17:e september, jorå då blir det stockholm, och jag ska vara så förberedd man bara kan bli. De ska se vem dom går miste om annars.

Känns lite konstigt att vara själv i ett stort hus i nästan 2 veckor..

På måndag åker Dessan till Barcelona, det kommer bli tomt utan henne på jobbet.. undra nu vem jag ska hålla ihop med, får bli Johan. Vi håller ju alltid ihop.

Nej nu blir det nudlar och falukorv. Gott!

Over and out.

Tack!

Jag vill bara säga tack till mamma o pappa!
Tack för att ni är bäst, tack för att ni finns och stöttar när allt blir så svårt.
Tack för att ni peppar mig att gå vidare.
Tack för allt!
Jag älskar er!

RSS 2.0