Astrologi..

Läste mitt horoskop för detta året igår, väldigt spännande måste jag säga.. Mycket stämde och det som är i framtiden får vi väl se om det stämmer eller inte.. Vore kul om det stämde! Idag har jag varit ledig, tillbringat dagen med att fara fram och tillbaka från olika outlets och udsalg.. hittade dock endast ett par calvin klein trosor och ett nagellack så ingen hit där kan jag väl säga.. men hade jag massa mer pengar skulle jag handlat massor utav Acne och allt annat.. Men får väl gifta mig rik kanske ;) haha nej nu blir det att laga flygande jakob.. smaskens! Over and out !

Nytt år nya möjligheter

2011 var ett underbart år, 2 av mina största drömmar slog in, jag tillbringade 3 månader i Australien som var helt underbart! Jag träffade många människor, såg mycket som jag bara drömt om och som var helt fantastiskt!
Och i juni kom ett av de bästa beskeden nånsin i mitt liv, jag fick mitt drömjobb på Scandic i Köpenhamn! Det är allt jag nånsin drömt om! Att äntligen få bo i Köpenhamn o jobba med superhärliga människor, det jobbigaste är väl att bo så långt från familjen men man kan ju alltid åka o hälsa på o i sommar blir det lång ledigt o vara hemma hos mammi o pappi!

Får se vad detta år har att bjuda på!


RSS 2.0