I'm not leaving now.

Det blir ingen flytt, inte just nu iaf. Tråkigt men sånt är livet. Bara leta vidare.

På söndag åker S till Vara igen, tråkigt, men vi ska ju ner dit den 16 december antagligen iaf så det blir ju mysigt :D

Nej nu blir det bara att vänta på att få åka till jobbet..

So long!

I'm waiting for my movie to begin

Idag  blir det bio o allmänt mys med Simone, ska bli så härligt och roligt att träffas har inte setts på hur länge som helst känns det som.. Så det blir ju underbart, snacka av sig lite, bara mysa och spana på Edward Cullen, inte helt fel det inte!

Imorrn blir det att packa, och sen åka till IKEA o handla lite grejer till flytten, kan behövas, man kommer ju på massa saker man inte har, allt eftersom man börjar leta.

Någon dag ska jag även köpa 2 st Volbeat LPs och rama in, kommer bli sjukt snyggt. Fick idén från Simone när hon gjorde en tavla med The Hives till hennes bror i födelsedagspresent.


Trondheim och andra grejer

Sitter nu i Östersund o väntar på flyget till sthlm.

Jag är så himla glad att jag inte betraktar dig som min vän längre, det är så skönt att för det första inte dras in i all din skit. Du o din psyk pojkvän kan ju leva erat happy life, men kom fan inte till mig när han typ har misshandlat dig eller ngt. För från och med nu, skiter jag i dig. Du är som luft för mig, när du inte ens kan vara så mogen att du inte ens kan säga till mig att du inte vill prata  med mig, utan låter din pojkvän svara det och så skriver han en massa skit om mig.
Jag bryr mig inte, tyck vad du vill om mig. Jag har andra vänner, riktiga vänner.

Nästa vecka flyttar jag, det är spännande, intressant, konstigt och roligt :)

Nej nu ska jag chilla lite, var bara tvungen att få ur mig lite..


Trondheim by night

Trondeheim är vackert! Trondheim skyline är vackert, mysiga cafeer. Trevliga människor.

Men nu blir det att vandra hem i mörkret o kylan.

Over and out.

A mark, A mission, A brand, A scar

Jag har blivit kär i Dashboard Confessional igen, gud vad härligt! Dom är så himla bra, underbart.

Idag blir det att umgås med Simone, sen får jag se om det blir att träffa thuss också. Sånt som märks.

Norge nästa vecka! Härligt! Inte helt fel, först blir det Trondheim och sen får jag se om det blir Oslo också.. Vore kul att umgås med Sabine ett tag också :)

Snart blir det lunch!

Over and out.

Nu måste jag dra, ja vi ses väl nån dag..

..för livet blir bättre när man vet var man ska.

Fredrik kom igen! Vi drar nu! Jag kan åka imorrn om det är så! Det skulle bli så himla roligt asså, men du måste kanske spara ihop lite mer pengar först.. :P
Men tack för en rolig dag iaf! :) Saknat att jobba med dig!

I torsdags så myste jag o simone i varsin fåtölj med lite choklad och tänd brasa, det var mysigt, men som sagt högstadiet lämnar en aldrig märkte vi då. För det som gjorde oss arga då, gör oss arga nu med. Du är klockren o bäst! ♥

Nu blir det sängen, sen blir det jobb imorrn med Fredrik o imorrn kväll middag med syster o päronen. Kärlek så det står härliga till! :) haha

 

Håll tummarna för mig nästa vecka!

Godnatt!

kärlek på hög nivå!


Do you wanna be an indian?

Jag är sjukt sugen på att ge mig av, här och nu vartsomhelst, helst igår. Men inget roligt att åka helt själv ju. Men men.


Gnistan är tillbaka. Ni vet den där gnistan som man känner när man bara älskar det man gör och man känner att man är bra på det. Den kommer inte lika ofta numera, kan bero på att detta aldrig varit mitt andra hem riktigt. Men det är underbart när väl den där gnistan kommer, gästerna märker det och jag vill bara vara kvar och aldrig sluta med det jag gör. Det är därför jag jobbar som receptionist också, jag älskar det i grund o botten. Visst finns det dagar när man bara har lust att slänga det man håller på med och gå hem och gräva ner sig under täcket. Men faktiskt inte idag. Trots allt så är idag inte en sån dag. Men jag ska hålla fast i den där gnistan, det är den som gör det hela unikt. Underbart.

Nu är jag väldigt trött, och det kan nog bero på att jag gick upp vid 8 imorse vilket inte hör till vanligheterna när jag jobbar till 22.30.

Receptionisten checkar ut.
Over and out.

Dig som en gång brann men som sen blev kall.

I fredags var det Hoffmaestro. De var på topp och det var även vi! Roligt var det iaf, trots att Simone fick en slemmig full kille efter sig.

Jobb till på tisdag nästa vecka, härligt! Iaf när lönen kommer nästa månad, men idag blir det jobb med Helen o då blir det ordning på torpet igen.

Vecka 47 ska jag antagligen till Norge, till Patrik o Erica och lilla Fredrika. Sen kanske jag tar en avstickare till Oslo för att hälsa på Sabine o Alex.

Sen ska jag försöka åka upp till Sthlm ngn helg och sen Barcelona någon helg också. Men tid är pengar, iaf för mig.

Dagens låt: New York - Melissa Horn.

Dom och jag var aldrig vänner nu ser jag, nej vi var luft, luft och inget mera.

RSS 2.0