I've got news for you, Fembot have feelings too

Igår bar det av till Hugos, väldigt trevligt, men man kände sig lite gammal när man knappt kände igen nån.. haha men vad gör man inte :P haha mycket dansande blev det iaf..

Nu är det endast 158 dagar kvar, känns bra i hjärtat! :)

I veckan blir det jobb som vanligt men även lite bokningen för min del, så det ska bli härligt att träffa bokningstjejerna igen :) Och så ska jag boka massa så att jag vinner tävlingen, nu jäklar!!! :)


Over and out.

Jag bjuder på en gammal bild! haha


@ the party båt!

Love hurts when you do it right.

Och så var det en söndag igen då.. Imorrn kommer Maria & Jenny tillbaka från semestern. Ska bli roligt att vi blir några stycken igen.. På tisdag fyller mamma år, så då blir det att fira lite, och på fredag blir det att fira att mamma o pappa har varit gifta i 30 år, typ 9 år längre än vad jag har funnits..

Annars händer det väl inte så mkt i veckan förutom jobb, skulle egentligen till Manesa med Maria på onsdag, men det ska vi ta veckan därpå istället.. Så det blir nog trevligt!

Men nu blir det att läsa lite bok och bara ta det lugnt..

Btw så är Robyn's nya skiva grymt bra!! :D


Over and out!

I Keep Dancing On My Own

Jag är grymt sugen på att köpa mig Robyn's nya skiva i orginal, kan kännas som att den är värd att ha i orginal...

Ikväll blir det Lasse med systeryster, don Simon, fröken Franzén och fröken Nordström. Det blir trevligt, kanske springer på folk från jobbet också.

Snart blir det lite lunch och sen blir det att åka ner till systeryster och börja dricka lite vin!

Over and out.

Ida

RSS 2.0