Eat, pray, love

Eat, Pray, Love, är en sån himla bra bok, man kan nästan säga att det har blivit min bibel. Jag vill också göra en sån resa, om inte kanske i Italien, Indien o Indonesien, men en sån resa i "livet" kan man väl säga. Och om 2 dagar gör jag den resan iaf just nu så är den min resa, att hitta mig själv igen, träffa massa olika människor o att prata om livet.. Iiiih resnerverna börjar komma nu.. Snaaart så.. hihih

Igår var det mys hemma hos Don Simon, med Johäääännna & Ida, var väldigt trevligt, många skratt o massa gött blev det.. Det var lite för att jag ska åka iväg på lördag som vi träffades, måste göras oftare.. ♥Vickan ringde förut, väldigt roligt var det, hon gav mig sina tips o trix inför min stora resa. & Jenny hörde av sig via facebook för att säga lite tips o trix o för att önska mig lycka till.  Det är så roligt att alla mina jobbarkompisar bryr sig så mkt. Tack! ♥


Tack för kaffet!


Så mycket bättre, men alla är vi ju olika..

haha mitt o S's parti namn när vi startar parti.. :) haha vi är ju så mycket bättre, men alla är ju lite olika.. haha

Nu har jag gjort Janssons Frestelse, den står o göttar sig i ugnen, så den blir nog bra.. Ikväll blir det julmat med hela familjen här hemma hos mamma o pappa. Lillys första jul där hon är med i gamet, hon var inte riktigt med förra året.. då var hon bara en liten bebis.

Jag har gått o blivit helt veckovild, det kan ju vara så att jag inte är van att vara ledig så här länge att jag blir helt knäpp i huvudet, då kommer det att gå illa framme i april. Crazy Ida kanske är en trevlig person hon med.. haha eller så kommer Agda 85 fram igen ;) haha

10 dagar kvar ♥

Siktar mot toppen så högt jag kan nå.

Julfest i söndags, himla roligt var det.. fast har fortfarande träningsvärk sen dess. Blev lite föör mkt dans kanske.. haha

Imorrn blir det julmat med familjen, så fixa & dona ska vi göra tills imorrn, idag gjorde jag chillisill, sen ska jag göra jansson.

Annandagen blir det nog maskinen med alla mina vänner.. :) Det blir mys o massa dans ihop med La Familia, länge sen vi hade en reunion med familjen "Hej här kommer segertåget.."

Nu blir det lite mer städande! :)

Snö, snö, snö..

Oj vad det ska snöa hela tiden.. 

Idag har jag gjort köttbullar och marsipangodis med mamma, det var mys! Och även slagit in paket, så det blir nog jul i år med..

Ikväll blir det mys med Simone o Jojjo på Manesa/Världens Bar.. vi får se vart vi hamnar lite.. Trevligt blir det nog iaf! :)


Imorrn julfest!!! :)

Over and out.
 

sommar o grillning hos bine!


Christmas Time

Julfest på söndag, julbord på fredag.. julafton nästa vecka, börjar dra ihop sig nu ju.. Lite tomtar är framme, julbröd är bakat, hemmagjort godis & köttbullar ska göras.

Lite ny design på bloggen var det dags för idag kände jag, igår lämnade jag allt gammalt bakom mig, nu ser vi bara framåt från o med nu, vem vet vad framtiden för med sig?? :)

Nej nu blir det att mysa ner sig med plutten Gustaf i soffan o kolla bompibompa (bolibompa..) som alla barnprogram heter enligt honom...

Over and out.

An Era Has Ended..

En era är slut.. 4 år på scandic, till ingen nytta? Nej till nytta har den väl varit, man har lärt sig hur det är att ha ett fast jobb, man har träffat sjukt mkt människor, flyttat hemifrån, fått nya vänner, förändrats så att man inte är samma person som man var när man tog studenten för 2,5 år sen.. Tack Therese, Lola, Patrik, Kristin, Tessan, Anki & Jonas, för ni la grunden till en underbar vänskap mellan mig, Scandic & Fidelio. The Show Must Go On.  

Let's go back to the start.

18 days to go..

Det är så logiskt alla fattar utom du..

Aldrig ska jag glömma dig..

2 dagar kvar att jobba.. sen arbetslös, eller "ledig" kan det ju också kallas..

Idag ska jag åka o handla lite grejer för att fixa lite julklappar med dom, sen ikväll blir det käk med Jossan o Idol..

Imorrn blir det lite spelkväll, alltid trevligt.


Måndag & tisdag jobb sen har jag tid att göra lite vad som helst..

Hur jag än mår idag, så står jag kvar, för jag har aldrig ramlat av, för jag är fast i det här, min egen kärleksaffär..


Gå genom eld

31 dagar kvar.. ELLER HUR?! Jag blir förvånad för varje dag som går..

Fredag blir det Sthlm för mig o mamsen, ska bli mysigt.. Så då hoppas jag att mitt kort fungerar annars blir det ingen shopping för min del..
Lördag blir det hänga på stan med Jossan, ska passa på att handla lite julklappar då också tänkte jag mig och fika runt på stan..

Over and out..

RSS 2.0