Love the way you lie

Idag blir det stan med Don Simon, blir trevligt, har inte setts sen förra söndagen så det blir mys!
Sen ikväll blir det drinkar och restaurang med Maria :)

124 dagar kvar.

Just gonna stand there and watch me burn, that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and here me cry, that's alright because I love the way you lie.


Nej nu måste jag börja fixa mig, för snart går bussen!

Over and out.


The worst part is, you know it all too well..

Biljetten till Barca är bokad, det blir sista helgen i september som det blir party i Barca nere hos Dessan :) Ska bli så kul, speciellt eftersom jag funderar på att dra dit efter Australien eftersom jag inte har något jobb efter det och självklart eftersom vi inte har festat ihop sen vi var i Köpenhamn förra året tillsammans. ♥

128 dagar kvar

Being careful to get the words right.

På måndag kväll blir det ut o käka o dricka drinkar ihop med Maria, det ska bli så himla kul! Vi har ju pratat om att göra det hela sommaren men det har aldrig blivit av men nu så!

Och fredag nästa vecka blir det antagligen att åka o kolla fotboll i Sthlm med jobbet på Råsunda, Sverige spelar, men kommer inte riktigt ihåg vem dom skulle spela mot. Men kul, och det stämmer ju att Väst är bäst på fest. Så det så! ;) haha

Och den 9:e oktober blir det antagligen Jönköping med brudarna på jobbet för lite party o middag.

Den här hösten kanske kan bli bra ändå! :) Och inte bara en långtråkig raksträcka.

To be strong at the fight, but I'm just surviving.

Over and out.


Cräääzy

Man blir helt cräääzy på den här klibbiga värmen, det är ju inte ens speciellt varmt... men men vad gör man inte! Måste väl lära mig eftersom det är typ den här värmen & ev 20 grader varmare i australien när jag kommer dit, btw det är bara 138 dagar kvar nu ;)

Ikväll blir det att vara taxi och sen åka o träffa Simone och sen blir det nog att se om hennes bror har fått några kräftor.. :)

Nu blir det att ta sig dit det är lite svalare, men vart det är frågan?!

Det finns ju en del som man kan bli lite jävla irreterad över när folk nekar en något och sen inte har någon bra ursäkt. Det känns ungefär som när nån svarar Därför när man frågar Varför? Jaa ibland undrar man vart Sverige är på väg nånstans, eller iaf Lkpg..

Checking Out

RSS 2.0