Fartfylld vecka

Den här veckan har det varit lite drag i, gick ut stenhårt med att cykla typ 2 timmar + 1timmes spinningpass i måndags. Det var knappt att jag orkade cykla hem efteråt, och det är j uppförsbacke hela vägen hem från stan..
Sen i tisdags så blev det upp i sadeln igen, och ner till World Class för Power Pilates, men efter det orkade jag verkligen inte cykla hem, det tog stopp. Så det fick bli att ställa cykeln vid Frimis o sen åka buss hem.
Tisdags o onsdags har det vart jobb men idag är jag ledig o sen resten av helgen jobbar jag. Sista helgen på typ 2 veckor nu så det är skönt..

Vi bokade även stugan igår för vårt Ullareds besök i maj. Det blir jag, Sabine, Helen o Malin som åker, så det blir nog trevligt, lite vin o grillning på det så går det bra! :)

Och vad är det för fel på tågen nu då?? Idag när jag skulle åka hem till mamma o pappa så går inte tågen, HALLÅ?! det är varken snö eller is eller ösregn, då borde väl tågen fungera eller? Nej, men en halvtimme senare gick det att åka. Det var ju tur att man inte skulle på typ en anställningsintervju eller liknande iaf..

Nu ska jag åka ner o möta mamma för att sola lite.

Over and out.

Coconut Daiquiri nonalcohol

Igår blev det först lite jobb på frimis, sen så bar det av mot Nkpg med 25 års firande av Jimmyboy, så det var trevligt! :) Sen efter det mötte vi upp jossan för en drink, det blev alkoholfritt för mig, och det var jättegott o skitbilligt, bättre än att ta den vanliga colan liksom! Så om man måste köra så tipsar jag om Manesas drinkar som man även kan få utan alkohol! 55:-

I fredags hade jag vinkväll med Sabine, som innebar väldigt många skratt, och ganska mkt vin! hahah så det var roligt, måste göras om snarast!

I veckan som kommer så blir det bland annat att åka med Louise o Karlström på jobbet och vara med i topp 100, blir spännande, ska vara lite tävlingar och så blir vi bjudna på mat på Cloetta Center. Sen på onsdag så blir det att umgås med Simone o Johanna, vi ska kolla New Moon o dricka lite vin o prata o äta lite. Alltid trevligt med de 3 musketörerna. :)

Men idag så ska jag åka hem till lägenheten och bara ta det lugnt, blir väl lite Bones, kanske en film o lite käk. Börjar 06.30 imorrn så då är det en helt ny vecka. Måndag mornar är ju helt fantastiska enligt en del på Scandic i alla fall.. haha vi andra tycker lite annat.

Nu blir det att fixa lite mat till lunch!

Over and out.


RSS 2.0