I swore to never fall again.

Before you, I had sworn to never fall again.

Those dreams, I can't get away from them. What should I do, when I can't decide what I want and who I want?

Unskyld.

Ups and downs

Just nu:

Gillar jag:
1. Att Simone kommer hem idag!
2. Att vädret är underbart.
3. Att det inte är långt kvar tills jag fyller 20 år!!!
4. Att jag snart ska se Volbeat o Hammerfall!!

Ogillar jag:
1. Att få tillrätta visningar för att man missar något någon gång, medan en del som inte gör ngt inte får ngn tillrättavisning.
2. Att man bara blir besviken på folk.
3. Att om man ska få något gjort får man göra det själv.



Sweden Rock o Sthlm!

Sweden Rock nästa vecka, kommer bli galet roligt! Volbeat i mitt hjärta!

Sthlm veckan efter det då! Det kommer bli roligt, träffa Mimmie o på dop o träffa Patrik o Erica o Fredrika! Kärlek till er!

Sen veckan efter det är det ju midsommar, får se lite vad som händer då..

Good for you, bad for me.

over and out.

Together we made it.

Köpenhamn i helgen var helt jävla underbart. Ville verkligen inte lämna den där stan, finns nog ingen bättre! Ge mig en Bahama Mama till tack! :P

Underbart väder var det på förmiddagen idag! Så drog fram bikinin o la sig o lapa lite sol! Så jäkla skönt, ge mig sommar nu!

Jag o Helen på jobbet idag, det rullar på så jävla fint då kan man säga. Och sen kom ju Kim o hans crew, alltid lika trevligt! Men det är ju bra att man har roligt på jobbet, fast kommer bli sjukt tyst när Kim åker hem, typ ingen annan som pratar än han o jag. haha o Grattis i efterskott till Kim btw! :)

I helgen blir det jag o Sabine som hänger på jobbet tillsammans, så det blir ju trevligt. Kommer väl sitta till typ 3 på natten eller ngt.

Jag saknar Simone, men det ska bli skönt att hon kommer hem nu på fredag o sen har vi hela sommarn att umgås!

nu bl


You never know what's coming for you

Idag har jag sett Benjamin Button, den var jättebra, tack så mkt Kim! :)

Igår var det sjukt på jobbet, haha helt dött men hade ju Kim o dom, så det var riktigt kul! Lyssnade på Svennebanan o Nik og Jay, helt oseriöst kan ju också vara skönt ibland.

Imorrn blir det Köpenhamn, kommer bli sjukt roligt! Ser verkligen fram emot det!!

Nästa helg kommer Mimmie hem, så då ska jag träffa henne!
Sen fyller ju Jossan också, så till henne ska jag också!
Och antagligen kommer Simone hem också så då ska jag träffa henne också!!

Borde vi inte boka P&L snart brudar???

Längtar även efter Sthlm :)

Over and out


Mr G, Mr P and Miss S

Just idag känner jag en saknad efter Gusten, Patrik o Simone. Allt vore så mkt enklare o roligare om ni vore här.

Gusten, vi får ses snart! ♥

Patrik, vi ses ju snart, iaf i juni! ♥

Kära S, kom hem nu! Men lååångt kvar, men jag saknar dig unga dam! ♥

Men nu blir tv mys med mamma!

Over and out


At the first sign of trouble you starting walking away..

Tack Helen för en trevlig kväll! Du o jag är ju oslagbara kan man ju säga!

Kim kom inte tillbaka idag, så på onsdag kväll antar jag att det blir prat hela kvällen, det är ju alltid lika roligt!

Imorrn efter jobbet blire att träffa Thuss lite, det blir ju trevligt!

Borde väl försöka träffa Johääännaaa någon gång i veckan också, men den här veckan blir lite tajt asså..

Det är inte långt kvar till Köpenhamn nu!!!! UNDERBART! Forhelvede!

När du hör det här ljudet, är det dags att vända blad..

Helgen var händelserik! Helt galen kväll kan jag lova i fredags, fan det blev ganska mkt alkohol kan man säga o väldigt mkt skratt så längtar ganska mkt till Köpenhamn kan jag säga :)
Sen i lördags åkte jag hem till Thuss o skulle ha filmkväll med henne och bara mysa, efter ett tag ringer Benjamin o ville komma o hänga lite. Som vanligt fick jag lite ryck på'n men men det går bra, men var en aning trött när jag kom hem tjugo över 5 i söndags morse..

Men nu är det dags att fixa sig lite inför jobbet och ikväll blir det jobb med Helen och träffa Kim o de andra :)

Tack Karlström för att dina ord peppar mig när jag bara är så jävla trött på skiten, tack ska du ha!

Over and out.

Tack Dessan o danskarna!

Haha tack för en trevlig kväll, Dessan stannade till cirka 19.30 fast hon slutade vid 15.00 så det var ju trevligt! Vi hann med både mys på altanen o kolla på killar på facebook! Sen kom Kim, Henrik & Pouln Jörgen tillbaka från jobbet så sen blev det pizza för dom och allmänt roligt snack! Alltid lika roligt när det finns någon att prata med på söndagar.

Igår var det Minneskonsert och det var jätteroligt, stod o dansa som alltid när Kalle Baah spela och så fick jag ju även se Simone i hennes nya fina frisyr! Sen framåt kvällen tog vi ett varv förbi hemma hos Jojjos föräldrar o träffade även Erika och Mia med sällskap där. Sen åkte vi hem till S för att chilla lite o äta lite, men det blev en snabbvisit för sen skulle vi hem till Petter där Tove, Virre, Madde, Simon o massa andra folk var :) Tack för en trevlig kväll trots lite brännmärken på golvet!

Idag åkte Simone hem så nu ses vi om en månad ungefär, kommer kännas konstigt, men sen har jag ju dig hela sommaren.

I veckan blir det jobb på bokningen för första gången i mitt liv. Hoppas att jag blir placerad på Nkpg o Linköping Väst för de är dom enda jag kan utan till än så länge. Men ska bli riktigt roligt, känns ju att man utvecklas lite iaf, fast jag säger som Dessan att jobbet känns inte riktigt som en utmaning längre.. 
Sen ska det även hinnas med att träffa Thuss o the Postman och kanske en lite träff med Jojjo skulle sitta fint.

Nu ska jag fortsätta att vänta på att Johan ska komma hit så ska vi nog diskutera hans kärlek lite kan jag tro.

Over and out.

Korkade Corren!

Asså är Corren helt konstiga i huvet eller? Som en del kanske har läst i tidningar så är det en man som cyklar jorden runt för att samla in pengar till Cancerfonden (Cancerfonden i Tyskland), han bor just nu här hos oss på Väst, och så ville han ha hjälp med att ringa tidningarna bl.a. Corren här i Lkpg och då får han till svar att dom inte har några journalister och att dom inte är intresserade. Men vad ser jag när jag går in på Corren idag? Jo men där finns det en artikel, men det är ju bara det att allt som står i den har skrivits om från NT:s artikel. Det är precis samma information. Och de tyckte sig inte ha tid att skriva om honom så när han berätta vad det handla om och gav dom en hemsida så skrev dom det han sa på telefon och sen gick in på hemsidan + NT.

Men jag tycker att han är riktigt cool, han fick ju liksom en dödsdom 1987 att han bara hade ett halvår kvar att leva, och nu har han cyklat en sträcka som motsvarar 4 varv runt jorden. En stor eloge till Randolph Westphal!

Mariestad o vin o galna tyskar!

Igår blev det en riktigt rolig kväll till slut. Jag kan inte direkt säga att jag var så peppad när jag kom till jobbet igår eftermiddag men efter några timmar drog det igång med att tyskarna skulle ha massa vin o öl o grejer. Och sen kom Kim o hans danska kollegor ner så det är ju alltid lika roligt. men dom fick sig en liten chock när dom gissade sig fram till att jag "bara" var 20 år. haha men mkt öl blir det! Och tack vare några ölflaskor så gick jag runt o lukta gammal fylla hela kvällen. Tack för det!

Idag har jag cirka 75 utcheck så det blir nog en hektiskt dag, men sen kommer ju Désirée vid halv 3 så då blir det iaf ngn vettig här  som jag kan prata med! Det kommer bli roligt nästa helg kan jag lova!

Efter jobbet blir det även Minneskonserten i Skärblacka, hoppas det fina vädret håller i sig för det är inte så kul att sitta ute i regnet..

Tack Johan för att du är bäst! Och lycka till med allt, och ni kanske hittar tillbaka till varandra även efter det här.  :)

Just nu saknar jag mr P väldigt mkt, men jag antar att det blir så när man har någon som man verkligen kan prata med allting om och som inte dömer en eller säger till en vad man ska göra, men i juni får jag träffa dig igen, och vem vet ni kanske är nere i KBH även när jag är där! Kärlek till dig Kalsongmannen! ♥

Hoppas att jag ska jobba på nord snart igen, det var så himla härligt att träffa Andreas när jag var där senast, så håller tummarna för en sån helg till snart!

Cut the crap

Idag har jag klippt håret, skulle bort med allt slitet o det blev lite till så nu har man liiite kortare om man säger så.. men det är skönt så här till sommaren, bara inte Simone bangar ur nu, men det vet man ju aldrig med den fröken när det gäller hennes hår!

Imorrn blir det Bob Marley minneskonsert, det ska bli trevligt, fast jag missar säkert Kalle Baah bara för det.. men jag håller tummarna för att jag o frugan har efterfest på hennes altan med hennes vattenpipa!

Undrar vad Thuss håller på med, för igår ringde hon aldrig tillbaka o det gör hon ju jämt :S

Nästa helg blir det mys med Dessan hemma hos henne o sen ut på stan, alltid lika trevligt! Och antagligen är hotell i köpenhamn bokat nu, så vi ska fixa biljetter snart också, fan vad roligt! Jag, Dessan o massa snygga danskar, som man säger på spanska: Me gusta! ♥

Just nu känner jag att jag är sugen på en man, vore ju alltid trevligt, men nej då. Det är för mkt begärt tydligen.

over and out.

Söndag

Igår var jag hemma hos Jocke o Thuss o grillade o myste :D det var trevligt, haha vi såg även på Shaun of the Dead, den var riktigt rolig fast jag o Thuss hoppade till ett antal gånger :P haha Men tack för en trevlig kväll iaf.. :)

Idag blir det bara att ta det lugnt, för sen blir det en hel arbetsvecka igen, måndag - söndag förutom torsdag,, alltid lika roligt.. men vad gör man inte för att ha ett jobb?

Jag måste börja fundera på att beställa hotell o tågbiljetter till Köpenhamn nu i maj, och sen börja planera lite inför Sthlm i juni.. fan det händer mkt nu.. haha

Såg nyss det senaste OTH avsnittet från USA, det var bra, men hela serien borde ju vara slut snart.. men men det kanske blir som "Våra bästa år" håller på i all evighet liksom :P haha

Nästa lördag är det Bob Marley Memorial :D Då är det ta mig fan sommar på allvar! :D

Nothing but your t-shirt on

When I miss you I lay down, with nothing but your t-shirt on.

Nu sitter jag på jobbet o tråkar, är helt slut, men imorrn ska jag jobba med Marcus så det blir ju mysigt! :D

Snart kommer Thuss, Jocke o Ludde förbi o ska upplysa min tillvaro, och antagligen blir det grillning med dom imorrn :)

Hoppas att allt löser sig Jojjo, jag tycker synd om dig lilla vän! <3

"Får det lov att vara en kock toppad i kolasås?" Ja varför inte?? ;)

Over and out.


Jobb jobb

Idag ska jag jobba lite i nkpg. det blir trevligt, hoppas det är ngra roliga som jobbar. Och imorrn blir det frimis med Marcus! Du är ju underbar marcus! Det kommer nog bli mkt fika o mkt prat!

Tack Thuss för att du är bäst! Du är underbar! Tack för att du ställer upp för mig och finns där. Du o Äggröran är dom bästa! ♥ 

Köpenhamn med Désirée snart :D Det kommer bli sjuk roligt! Jäger på tåget, ragga på danskar o allmänt mys! :)


                        
                                                       Tack!

RSS 2.0