Gårdakvarnar och skit

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..


Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Så många broar jag bränt,
men jag går inte isär
när jag går med digJag har blivit helt nykär i den här låten igen, den är så himla fin o sen Håkans röst till också så är den perfekt, funderar på om man kanske skulle ta sig en tur o gå på Håkan i Gbg med min kusin Erik, vore himla trevligt. Speciellt eftersom han har börjat tycka om all musik som jag lyssnar på också nu förtiden.. :)


Jag saknar Simone också, en aning. Känns konstigt efter en hel sommar hemma tillsammans, och sen bara boooorta..

Onsdag=Mycket ölförsäljning på jobbet...

Grattis till Thuss som har hittat en lägenhet och som flyttar nästa vecka!

Imorrn blir det en heldag med mamma o pappa, ska till IKEA, ska köpa lite grejer o förnya i mitt rum tänkte jag, så nu jäklar!

I helgen blir det väl ganska lugnt, ska kanske träffa Dessan på lördag eller söndag men får väl se lite.. annars ska jag nog satsa på en myshelg med lite böcker, några filmer o bara massa mys!

På jobbet var det hektiskt idag, det var som att alla bestämde sig samtidigt att de skulle dricka öl.. men mer jobb är ju bättre än inget alls.

Är jäkligt sugen på att plugga lite Hotel Management utomlands också, så det vore ju roligt, men tyvärr kostar det ju typ 70 000 kronor (efter studiestödet) per termin, så det blir nog inget med det, men vore underbart!

Over and out.

You keep coming back to tell me you're the one who could've been

Ännu en söndagkväll på jobbet, tur att man har en bok med sig iaf.

Igår var jag hemma hos Eklöf o grillade, vi körde Irländsk julafton, jag var bäst! Eller inte, jag ramla omkull så jag kom inte ens iväg. Sen körde vi ett kortspel och sen lärde jag dom andra ett annat kortspel, och det var jag tydligen sämst på, eller det gick sämst för mig iaf. Men det var en trevlig o rolig kväll!

Imorrn blir det att träffa Simone, måste ju träffa henne innan hon åker till Vara igen.. Så då får vi se vad vi hittar på imorgon!

Nej nu blir det att läsa bok!

Over and out.


Känner ingen ångest!

Maskinen var sjukt bra igår! Fast det var lite blött o lerigt, men vad gör väl det när man har sina vänner o står i en publik och dansar järnet? Ingenting! Fast är himla trött idag kan jag säga, kom hem strax efter 1 någon gång, skulle upp strax innan 5, och ikväll blir det inte heller att ta det lugnt direkt för det blir grillparty hemma hos Eklöf. Och jag kan dricka och jag kommer ändå hem.

I torsdags hängde jag o Simone hela dan, hon bjöd mig på bio och plankstek så det var mysigt! Det kommer vara konstigt att du inte är hemma på en månad nu, eller du åker ju inte förrän onsdag. Men ändå!

Planerandet för hösten är i full gång, bara jag kunde få tag på Patrik o Erika, så jag vet när jag kan komma dit. För på vägen upp till Trondheim blir det någon helg i Oslo, så då ska jag bo hos Sabine o Alex. Mysigt kommer det bli, har ju inte träffat Sabine mer än 4 timmar på ett helt år.
Så får väl se om jag söker lite jobb när jag ändå ska vara några veckor hos P & E. Vore ju inte helt fel att få ett annat jobb.

Om en timme kommer Dessan så ska väl fortsätta jobba lite kanske..

Over and out.

Stuck in a moment you can't get out of.

Fick hem min U2 skiva som jag beställde i söndags, gud vad bra den är! Så himla tråkigt att man inte var i gbg när dom var där.. Helt underbara, finns det någon som har bättre röst än Bono?

1½ dag avklarad på semestern, och på torsdag blir det after work, riktigt nice. resten av veckan får man väl se lite vad man gör.

Nu är man ju 20 år också. I fredags var det party kan man säga.. Fast tyvärr blir man ju besviken på de flesta som har lovat att komma o sen skickar ett sms 1 timme innan de ska komma o säger att de inte kan komma. Men vi hade roligt ändå. Det blev jag, Simone, Thuss, Jossan, Åsa o Jocke. Tack för en trevlig kväll! :)

Idag blir det att hänga med simone på stan lite, får se lite vad vi hittar på, i söndags var vi ju på trädgårn och myste så vi hittar nog på något roligt idag med!

Over and out.

Så nära får ingen gå.

Det är skönt att ha en vän som dig.

kärlek på hög nivå!

You could be a dream or a beautiful nightmare

Ont i ryggen, men vad gör man inte för pengar? efter många dagars slit så har jag 3 dagar kvar, sen är jag ledig 1 ½ vecka, skönt skönt, men what to do? lite sugen på sthlm men får väl se lite..

Den 13:e blir det after work med  tjejerna på bokningen o sen ska vi ragga ihop lite fler folk. Så det blir nog roligt.

I lördags var Jojjo o Jimmyboy här, det var jätte trevligt. Vi grillade o greja o jag fick lite födelsedagspresenter av dom. Tack för spriten, som den lilla alkolist jag är, enligt vissa iaf ;) Men Jimmy skulle ju skjutsa mif till AA-mötena har vi ju bestämt iaf ;)

På fredag blir det party, men först systemet.

Håller tummarna för Ving nu alltså, palla vara kvar på Väst alltså, jag bävar för att gå dit numera, och hur roligt är det? Vara kvar på ett jobb där man får göra allt, medan det inte är någon som gör något annat. Tummen upp på den!

Nej men annars får det väl bli Trondheim eller London..

Nu blir det att sova efter en lång dags jobb.

Over and out.

Denna gång när en viss person inte kunde komma upp från en bänk..

RSS 2.0