Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

34 days to go.. åååh på onsdag är det en månad precis :D hihi snart snart snart, nerverna har börjat leva sitt eget liv.. haha

Imorrn kommer mina arbetskamrater hem till mig på glöggkväll ska blir trevligt.. eller det är en del före detta kollegor också. För Johan o Johanna ska komma också. Trevligt kommer det bli iaf :) Mys med alla som jag kommer sakna när jag åker, som typ Emmie, världens sötaste tjej som är typ en tvilling med mig fast för 2 år sen. Johan, som jag har suttit många nätter på väst med och pratat om allt o inget. Maria, hon o jag blir alltid galna ihop, absolut om det är fest.. Sabine, vi o våra vinkvällar "storasyster" där. Louise, som tröstar mig när jag är ledsen och skrattar åt mig inte med mig, nej vars. Helen, som alltid fixar ett sånt bra paketspel att det här kommer likna ett barnkalas i jämförelse.. Men trevligt ska vi ha det!

Igår träffade jag Sabine, gud vad jag saknar henne, det var så länge sen det bara var hon o jag som träffades och inte bara i 15 minuter. Den här gången träffades vi i cirka 2 timmar och bara satt o pratade. Flytta hem nu! ;)

Och igår hann jag även med en bio med Simone, det var också mys förutom att jag o S fick ryck på 12 åriga gänget som satt bakom oss o skrattade o pratade jättehögt hela tiden. Vart är ungdomen på väg är min fråga???

Sen blir det Sthlm på fredag med mamma så då ska vi shoppa lite o bara mysa på stan.. 
Laddar för en sista vanlig vecka på Scandic på iaf nästan 4 månader.. Sorgligt men sant..

Over and out.  
Indestructible

37 days to go.

You haven't told me anything.

Jag orkar inte riktigt, jobbigt på jobbet, skönt att slippa skiten snart, jag stoppar huvudet i stranden. Jag lämnar landet och slipper allt. Sen tar jag tag i mitt liv i Sverige i april igen. För nu trycker jag på paus och tar upp allt igen sen, för jag har ingen ork, ingen ork för det här. Börja om på nytt i ett annat land ett annat namn.

Ååh Håkan Hellström 16/4 i Flygeln :)

I helgen blir det jobb, ev hinna träffa Sabine när hon är hemma från Oslo. Ev hinna träffa Simone om hon har tid.
Vore trevligt att träffa fröken Norrmann också, hon borde vara ledig eftersom jag jobbar.. :)

Nej nu blir det att hoppa in i duschen och sen köra hem till Lkpg, ta en tur förbi systemet & Ikea..

Over and out..

38 days to go

38 days to go, inte illa alls, men mkt som ska göras innan planet kan gå.. Men vadå, ta det lugnt kan jag göra när jag är down under..

Sönderstressad är man väl inte när man vaknar mitt i natten och vaknar av att man sätter sig upp och stirrar på klockan för att man tror att man måste gå till jobbet. Neeej då, men lite ledighet ska det väl bli innan australien hägrar..

hihi

Over and out

Fredagsmys

Igår var jag först hos läkaren och gjorde massa test på min andning, håller tummarna för att det blir bra!
Där gav de mig även en hästdos med medicin, hade hjärtklappning och skakade hela jag ända in på småtimmarna inatt.. INTE OKEJ!
Men sen tog jag mig en tur till farmor o hälsade på, hon blev glad så det var roligt. Sen pratade jag några minuter med mamma o hon presenterade mig för en jättesöt tant som tycker det är så roligt att jag jobbar inom samma bransch som hon gjorde hela sitt liv. Sötaste tanten ever!

Sen blev det fredagsmys med Simone, vi åt god mat, tittade på idol sen blev det en film och sen musik och stickning, haha vi gick o la oss strax efter 3, haha men trevligt hade vi iaf! haha sen idag satt vi o stickade som besatta också.. haha riktiga kaffereptanter har vi blivit!

Nästa vecka blir det jobb, sen är jag inbjuden till 2 inflyttningsfester på lördag, så har lite beslutsångest.. Men egentligen skulle det vara skönast att ligga i soffan och titta på en bra film.

Nästa vecka blir det även att fira fars dag, spännande va pappa? ;) haha Och det ska även hinnas med ett besök på Ekenässlott på deras julmarknad! Åååh vad jag älskar julen!

56 dagar kvar btw! hihi nu börjar resfebern att komma ;) haha

RSS 2.0