You can go your own way

Just show them what they don't expect!

Bara 1 dag sen är jag ledig i 3 dagar! Skönt, fast har varit kul att jobba 11 dagar i rad också :) Känner att jag är rejält igång och är mitt supereffektiva jag, tjejen som har gjort allt som behövs förberedas innan man går hem är klart innan 10.00. Känns bra i hjärtat! Jag älskar alla härliga människor jag jobbar med och så alla härliga gäster, jag älskar't!

Är supertaggad inför lördag, ska ut o röja med Jossi, ska bli super kul, men frågan är, VAD ska jag ha på mig? haha denna ständiga fråga! Idag var jag o träffade Jojjo i några timmar, det var kul! Har inte fikat eller träffats (förutom på ICA) sen veckan efter jag kom hem. Så det var himla mys!

Imorrn ska jag jobba med tjejen som alltid gör mig lika glad bara jag ser henne! Emmie, en av världens mest underbara tjejer tror jag!

Snart blir det Grey's Anatomy och sen kanske det blir sängen o min bok, eller kanske en film, får se vad kvällen bjuder på!

Over and out.

40 par skor!

Jag har tävlat om 40 par skor, gå in o tävla ni med på: http://www.tlcsverige.se/tavling

Nu ska jag måla lite!


Put your heart into it

Igår var det minneskonserten i Blacka, hade himla roligt, men var lite tråkigt att man knappt såg några man kände o ville snacka med så där.. :( Så det var ju ingen höjdare, men runt 7 hittade jag Sanna som jag gick högstadiet ihop med, så det var jätteroligt att snacka :) Det var jättekul att Jossan dök upp också, premiär för henne på minneskonserten ju!

Idag på eftermiddagen så var jag på bio med jobbet, eftersom vi hade vunnit en tävling, var himla kul! Vi såg på "Hur många lingon finns det i världen?" så himla mysig film, jag var en sekund från att börja gråta i en scen, var lite sorglig vid ett tillfälle.

I veckan hinns det inte med så mkt förutom jobb, har fullt upp, men jag gillar´t! Skönt att vara back in business igen o så där :) Var så himla kul förra veckan när det var en gäst som välkommnade mig tillbaka :) Roligt att de märkte att jag hade varit borta i 3 månader, söta gubbarna! :) Fick ju nästan lite kändisfeber i torsdags också :) hehe

Nu ska jag fortsätta se om det finns ngt värt att titta på på tvn :)

Over and out.


Tips från Coachen!

Nu vill jag tipsa om en superbra concealer från Maybelline, nya Dream Lumi Touch. Täcker jättebra o lyser verkligen upp ansiktet som de säger i reklamen! Fyndade denna när jag var på Gekås i Ullared i fredags, endast 75 kr.

För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Åhh jag vill så gärna åka till Cuba nu känner jag, när jag sitter o tittar på Dirty Dancing 2. Åka dit o njuta av allt runt omkring, dansa natten lång och umgås med riktiga kubaner. Ååh vad jag längtar tills jag ska åka dit :) Måste definitivt åka dit någongång i mitt liv! 

En männsika jag blir så inspirierad av är Jossan, hon är så himla stark o cool jämnt. Hon klarar allt hon sätter sig för, hon bestämde sig att börja träna o gå ner i vikt, vipps så har hon klarat det. Hon pluggar o blir mer än godkänd på de flesta tentor. Jag skulle vilja vara som hon, en tjej som aldrig ger upp! För det är hon! Och jag blir glad bara jag tänker på henne, för hon peppar en alltid! Är man lite nere för ngt så får hon en alltid att se det på ett annat sätt så att man blir gladare. 

Snart bär det av mot jobbet, fast inte riktigt än, kommer bli en rolig kväll med Emmie. Sen slänger jag mig i bilen o kör hem till mammi o pappi för imorrn bitti drar jag o mamma iväg till Gekås i Ullared. ROLIGT! :) 

Over and out. 

 


Svenska hjärtan

"Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag"

Idag har varit en rolig/jobbig/ny/spännande dag, har jobbat benen av mig på Frimis idag. Har jobbat på konferensen, tycker det känns så kul när man märker att folk tycker det är roligt att man är tillbaka.

Imorrn blir det jobb med min lilla Emmiepemmie på Väst, ska bli så kul, har alltid superroligt när vi jobbar ihop så det blir kul! Sen fredag får alla som bor nere i Ullared stanna inne, för då kommer mamma o jag att burna ner till Gekås för att shoppa loss! :) Lördag fira min plutt Gustaf o sen jobba hela kvällen på väst.

Snart är det Grey's Anatomy.

G'day mates!

RSS 2.0