The Real BCN! haha inte BCM ;)

haha snacka om galen helg i Barca, haha tröttaste tjejen i stan var jag imorse när jag stod och nästan sov i tunnelbanan. Sen hamnade jag bakom 10 holländare som skulle åka med ryanair, och tror sjutton att dom fortf var fulla.. haha lite jobbigt. Nej men väldigt kul hade vi iaf, ibland lät vi som kycklingar, en del lät som en konstig hund och ibland så hördes det en fras som var bland det enda som de spanska killarna kunde:"Full som en svenska" Till och med när vi sa att vi var mätta när vi åt(full = mätt) haha jaa spännande spännande.

Men jag måste säga att usch vad äckligt det är att man röker inne på nattklubbarna. Tack Sverige för att vi har en lag mot det! Man stank ju som jag vet inte vad, och sen så höll man ju på att bli brännmärkt så fort man dansa lite, INTE OKEJ!

Nej men nu är jag trött, jag kommer somna gott ikväll, har inte blivit mkt sömn i helgen iaf..

Over and out!

Is there a ghost?

Ledig lördag och söndag, fast ska jobba imorgon på valet. Så det blir spännande och se hur mycket folk som röstar.

The game is on bitch! Nu jäklar!

Idag blir det kanske att träffa Jossan och fika lite o sen ikväll restaurang med mammi o pappi.

105 dagar kvar! :)

Hang with me.

I helgen var det party i lördags, blev (hör o häpna) Otten, där har jag inte varit på hur länge sen som helst. Väldigt kul var det!

I veckan blir det jobb, jobb & jobb. Och på torsdag ska jag på möte med Cissi & Lisa. Väldigt trevligt eftersom vi inte har setts på hur länge som helst.

Imorrn ska jag även på personlig träning om jag kan få någon tid, annars får det bli vanlig träning.RSS 2.0