The man who can't be moved

Då hade man flyttat hemifrån då :) Det är blandade känslor jag har, det är kul, sorgligt, spännande o nervöst! 

Kul att Erik hittat till bloggen, eftersom vi båda tycker om Håkan så får du en dagens låt av mig: Går Vidare med Håkan Hellström. 

Ikväll kommer Jojjo o Jimmy hit, det blir roligt o mysigt! Men jag saknar Don Simone en smula. Det blir nog ett samtal. 

Funderar på om det blir inflyttningsferre på lördag eller helgen efter, så mkt människor man måste ta hänsyn till. 

"Dom o jag var aldrig vänner nu ser jag, nej vi var luft, luft o inget mera." 

 

The Baby Sitter

Jag hämtade nyckeln till lägenheten i söndags, så igår körde jag, mamma o pappa dit o lämnade lite kartonger. Och så åkte vi en sväng till IKEA o köpte bla en Billy Bokhylla med mönster inuti.
Ikväll blir det att vara barnvakt till mina kusiner, det blir supermysigt tror jag. Elvira som fyller 9 år i år och Edit som fyller 3 (?) år. Jag kommer väl bli spöad i Wii som vanligt antar jag, fast nu har jag ju faktiskt spelat det fler gånger än förra gången..

Imorrn blir det repa möte, så då kommer väl alla brudarna att vara samlade. Så då blir det att vara på jobbet från 12.30 till 21.  Och innan det ska jag ändå städa lite i lägenheten, och antagligen börja plocka upp lite. 

Nej nu ska jag koka soppa. 

På lördag flyttar jag helt! 

Over and out.  

Big bird!

I fredags var det himla trevligt, det var mest folk från Scandic så man kände nästan alla iaf, fast man inte var på hemmaplan. Sen pratade jag med Simone, länge sen vi pratade så det var skönt, fick ju höra lite skvaller o så ;)

Det är så roligt att Sabine är tillbaka på jobbet, man vet att det är ordning på allt då, och så har man någon vettig att prata med. :)

I fredags var jag även hos frisören, har en aning mörkare hår nu, typ hälften är svart, och resten lite svart rött. Så det är riktigt snyggt!

Ska hämta nycklarna till lägenheten efter jobbet idag, så det blir skönt, att äntligen kunna komma i ordning lite.
Ska bli så skönt att slippa oroa sig för att behöva ta sig hem varje kväll, utan typ ha buss o gångavstånd eller cykelavstånd till allt. Och när jag flyttar in så börjar mitt nya liv, då jäklar ska jag hänga med alla hurtiga tjejer här på jobbet o träna, får se hur länge jag kan hålla samma tempo som dom, eftersom jag har noll i kondition.. haha

Det blev många skratt igår pga Big Bird från Sesame Street, haha det är bra när man inte ens kan hålla sitt game face on. Men typ alla som var i lobbyn hade lika roligt som oss, så det är ju bra att man kan underhålla gästerna.

Hade världens märkligaste dröm i natt, lite scary o jäkligt knäppt. Haha! Skulle inte vara så lyckat om det hände!

LHC - Djurgården 7-4

Kändes bra i hjärtat, när vi gjorde 5, 6 & 7 målet, innan det var det ganska skakigt kan jag säga, fast riktigt bra match. Fast LHC skulle pucklat på lite mer djurgårdare.

"The computer says NO" - long time no see champs!

After work på fredag! Jag o Sabine är rejält laddade, fast hon skulle ev jobba efter.. men ändå!

Gusten ringde förrut! Väldigt trevligt att prata, det var inte igår direkt! Det känns bra att man fortfarande är likadana som när man pratade/sågs senast :)

"You don't live here anymore"

Imorrn blir det att jobba kväll med Johanna o umgås med Steven & Karl. Och på torsdag blir det mys med Johäääänna :D

Over and out.

Glee club

För er som har missat detta underbara program Glee så börja titta!!
Det är faktiskt riktigt bra, gillar kombinationen av sång och vanlig serie, det känns inte konstigt på ngt sätt faktiskt.

Idag var jag på banken, jag ska dit på onsdag på möte och fixa lite.

Och jag fick svar från killen som bor i lägenheten innan mig att antagligen kommer jag komma in tidigare i lägenheten. Jag längtar sjukt mkt!

Jag pratade med Don Simon igår, väldans trevligt! Och det är inte långt kvar tills hon kommer hem nu och kommer crascha min lägenhet ;) haha många tekvällar tror jag däremot att det kommer att bli. ♥

Grymt sugen på en tatuering till nu, men ska kanske vänta lite tills jag har betalat allt denna månad.. och ev nästa också..

 

Over and out.


Jag har varit i alla städer

Pojkar
Jag har sett allt det
Som en gång brann men sen blev kallt
Jag har sett dig som en gång stod längst fram
Och dom som en gång ville skaka min hand
Men dom och jag var aldrig vänner
Nu ser jag
Nej, vi var luft
Luft och inget mera

Idag har jag fixat adressändring, på eftermiddagen ska jag nog in till stan o prata med banken o sen ikväll blir det nog att träffa Beije o Max, har ju inte setts sen strax efter jag fyllde år i somras. Så det kan ju vara dags att ses nu tycker jag :)

I helgen blir det jobb för hela slanten, och imorrn kommer lönen!

Nästa torsdag ska jag träffa Jojjo, blir kul att träffas, var ju ett tag sen :)

Fredag nästa vecka blir det after work med alla receptionister i Lkpg, kommer bli skoj! Se vad det är för muppar som jobbar på dom andra hotellen ;)

Over and out.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Alla talar om dig Hurricane.

Jobb igår o idag, sen är jag ledig onsdag och torsdag. Sen jobbar jag hela helgen.


Nej nu blir det att fixa lite innan jag ska dra till jobbet. All work work.


Aussie!

Nu har jag gett mig sjutton på att jag ska nog åka till Australien i oktober i en månad, antingen själv eller med ngn det beror på om det finns nån som har pengar o har lust.
Har börjat kolla upp lite och det kommer bli lyckat tror jag, och Malin sa att semester kan jag lätt få.
Taggad!

På fredag blir det nog att hänga med Elin o Gustaf o Lilly på dagen och sen på kvällen blir det nog att käka o ta en öl någonstans med Johan. Men på lördag har jag inte bestämt mig än om jag ska på Johannas 20 års fest eller inte.. Känns lite konstigt när jag bara känner henne där, men får fundera lite..

Simone har åkt tillbaka till Vara igen, hoppas allt blir bra! Hon kommer ju hem i februari igen så det är ju inte så långt kvar..

Mycket som måste styras med innan flyttlasset går, får ta tag i det nu i veckan eller nästa vecka. Kommer bli kul att flytta iaf!

Over and out.

RSS 2.0