En dag till.

Det är tydligen inte bara jag som känner blä över jobbet just nu, hör det från nästan alla just nu, kan det vara så att det har kommit en höstdeppression till Scandic? Kanske kan vara så, men man vet ju aldrig riktigt. Men just nu hoppas jag på Nkpg city, eller fast här på väst. Men allra helst vore det ju med utbildingen i Australien, men då behöver jag cirka 70 000 per termin. Någon som vill donera?

I veckan har jag träffat Simone och Johanna, alltid lika trevligt. Tack för att ni finns och jag är så glad att jag har er. Ni säger ju även sånt jag inte vill höra, men ibland måste man få höra sanningen. Tack!

Idag när jag pratade med farmor, kom jag att tänka på hur mkt jag saknar farfar, allt vore så himla annorlunda om han levde. Det har gått alltför länge sen jag besökte hans grav, ska nog ta en dag och åka fram o ta ett snack med honom.

Vecka 45 ska jag jobba i Nkpg med Fredrik, allt för länge sen vi sågs! Det kommer inte bli en tråkigt helg iaf :D

Jag har vart i alla städer...

och letat efter dig..

Cissi fick jobbet på konferensen på jobbet, så hoppas att jag då kan få hennes fasta tjänst som jag har som vikariat just nu.. Känns lite ovärt att gå runt på vikariat när man ändå inte tjänar på att vara där.. men men whatever.

Just nu är det blä! Orka med allt! Ge mig några hundra tusen så jag kan börja plugga det jag vill plugga nere i Australien, vore sjukt nice, slippa allt för några år. But it's just a dream.

Jag är helt kär i alla Håkan Hellströms skivor just nu, köpte allihop häromdan så de går varma i bilen just nu.

Imorrn blir det party med jobbet, blir nog trevligt. Kul att göra ngt ihop, eftersom man nästan aldrig träffar folk..

Tell me how to resist you, when you look at me that way..

Work work, jobb, jobb o åter jobb. Men imorrn kommer Micke till jobbet så det är ju alltid ngt :D
Men det är tråkigt på jobbet utan Sabine, världens största solstråle! Men det var det bästa för henne att börja jobba dag på securitas istället, så jag är glad för hennes skull iaf!

Får se lite vad som händer resten av veckan, blir nog spännande..

Igår var jag hos simone o myste med te o bullar och kollade film, det är alltid lika trevligt. :)

Over and out.

I gotta feeling!

Party var det i helgen kan man säga, 2 fester på samma kväll + utgång och dagen efter 1 party och sen utgång. Nice var det alltihop!
Riktigt trevliga människor och många skratt. Lyckad helg absolut!!

På måndag åker halva familjen till Thailand i typ 2 månader, så Åsa o Jossan kommer hem någon gång innan jul. Lite avundsjuk kan man ju säga!

Men får väl se lite vad som händer fram över, är ju inte direkt mycket jobb ute nu så.. I'll keep working..


October

It's october again, leafs are coming down. One more years come and gone, and nothing's changed at all. Wasn't I supposed to be someone?

Let me feel, I don't care if I break down, let me fall, even if I hit the ground. If I cry a little, die a little, at least I know I live, just a little.

I'm an expert to play it safe, and keep it cool.RSS 2.0